Dochter voor tienermoeder Jamie Lynn Spears

U hebt het vast al vernomen. De 17-jarige zus van Britney Spears is bevallen van een dochter. Het kind kwam ter wereld met behulp van een keizersnede en kreeg de naam Maddie Briann. Het zet u toch wel tot denken hoor. What the fuck denken die sterren toch?! Mevrouw is amper zeventien en denkt al een nieuw leven kunnen groot brengen in deze geschifte wereld. Waanzinnig! Nee serieus, dat is nu toch niet verantwoord. In België hebben we het ook al gezien met die Stephanie van de Planckaerts, maar dit slaat toch wel alles.

Die foto alleen al verontrust me sterk. Het is eerder een 14-jarige die zwanger is. Maar of er dan zoveel verschil is tussen een 14jarige en een 17jarige? Dat hangt waarschijnlijk af van persoon tot persoon, maar ik denk dat velen het erover eens zullen zijn dat 17 toch net iets te jong is voor een kind op te voeden. Kinderen van celebrities zijn al zo vaak het slachtoffer van de bekendheid van hun ouder(s).

Stel je het doopfeest maar eens voor. Britney komt compleet stoned binnen terwijl Jamie Lynn met de kleine aan het spelen is. Ik zie ze zo samen nog een lijntje gaan snuiven terwijl één of andere nanny voor de kleine moet zorgen. Schandalig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s